Smartlog v3 » Nyheder » Tomb Raider Underworld til Xbox
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder

Nyheder fra Danmark

Tomb Raider Underworld til Xbox

27. Oct 2008 06:02, Clara

 

Tomb Raider er blevet så meget mere end en blot et spil. Ikke alene er heltinde blevet portrætteret på den store skærm af Angelina Joile, men der har også været en temmelig lang række virkelige liv Lara Crofts klar til at træde ind i skudlinjen, og opfylder de fans. Det er en vindende formel, som intet gør folk en del med deres penge hurtigere end at præsentere dem med deres fantasi pige, ivrig efter at snappe ud af hendes kanoner.

Det lyder måske som EIDOS bliver snarere lejesoldat om fremme af deres nyeste titel, og jeg vil gøre dem en bjørnetjeneste at sige det. Men der er noget yderst overbevisende om Lara Croft, som du bare ikke komme fra en fyr klædt som Master Chief eller Solid Snake. Og det handler ikke kun om at blive et varmt kylling i stramme shorts (selvom det hjælper). Nej, det handler om at være yderst menneskelige og dette er grunden til Alison Carroll værker, da det virkelige liv Lara Croft, spiller hendes side som muligvis verdens mest hædrede heltinde.

At være i stand til at trække ud for nogle af de smarte underskrift gymnastik bevæger sig, at Lady Croft er kendt for absolut øger troværdigheden af den rolle og værd at kontrollere, hvis du er heldig nok til at få den chance. Ligesom du har brug for at fortælle. Det menneskelige element løber ind i Underworld: du får en reel følelse af personlighed fra cutscenes, som gør det endnu mere overbevisende, hvilket bringer Lara Croft til live på skærmen.