Smartlog v3 » Nyheder » Så er den endelig kommet - Eeepc 1000H
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder

Nyheder fra Danmark

Så er den endelig kommet - Eeepc 1000H

21. Oct 2008 17:06, Clara

Så er det slut med at vente på EeePC 1000 - En bærbar dræber alle Netbooks. Det er den mest veludstyrede - og største - i Eee-serien.

EeePC 1000 har meget til fælles med EeePC 901. Det har de samme skinnende, metalliske hængsler og en kurvede kanter låg. Det er også den største mini bærbar vi har stødt på. Dens 225 med 170 som 20mm chassis er et par millimeter bredere og dybere end en MSI Wind, men vi har ikke for meget af et problem med dette, er det stadig meget bærbare. Hvad vi har et problem med er EeePC 1000's vægt - 1.45kg med standard 6600mAh batteri. Selv uden batteriet, det tip de satser på næsten 1,1 kg, hvilket er, hvad de MSI Wind vejer med sin standard 2200mAh magt celle. At sige Asus har skruet op på dette område ville være en underdrivelse.

Den ekstra vægt og større end normal størrelse placerer Eee PC 1000 i usædvanlige område. Det er ikke længere en Netbook, efter vores mening, men er mere som en ultraportable laptop i samme ånd som en Sony Vaio TZ serien. Der er ikke noget galt med denne, i sig selv.

En ting de purister kan ikke klage over er 1000's anvendelighed. Det er lettest at bruge på daglig basis af alle EeePCs og dets sorterede rivaler. Størrelsen på tastaturet især er vidunderlige. Vores gennemgang stikprøve følte clunky, men Asus siger, at det vil jern dette i forbindelse med den endelige maskiner. Højre Shift-tast er alt for lille på bekostning af fuld størrelse piletasterne, men bortset fra dette er det bedste tastatur på en hvilken som helst maskine i sin kategori.

Musens trackpad er fantastisk. I modsætning til sine konkurrenter, men den understøtter multi-touch gestus indgange, så du kan slagtilfælde to fingre vertikalt eller horisontalt for at rulle gennem dokumenter eller bruge en knivspids eller strækker bevægelse for at zoome ind og ud af fotos. Denne funktion er perfekt i en maskine, som sin primære anvendelse er at surfe på internettet. Den virker bare gør livet så meget lettere.

Resten af chassiset er grundlæggende identisk med den EeePC 901. På venstre side, er der en Ethernet-port, en enkelt USB-port, plus mikrofon og hovedtelefoner havne. Til højre er der to ekstra USB-porte, en SD-kortlæser og en VGA-output port.

Der er kun få overraskelser inde i maskinen - især hvis du har fulgt vores dækning af EeePC 1000 for de seneste par måneder. Den bruger en 1.6GHz Intel Atom N270 CPU, plus 1 GB DDR-hukommelse - meget gerne den EeePC 900, Acer ASPIRE One og MSI Wind.

Den trådløse kapaciteter af EeePC 1000 omfatter 802.11a/g/n Wi-Fi, så du kan oprette forbindelse til næsten alle slags populære Wi-Fi-netværk, herunder højhastighedsadgang til 300Mbps netværk. Der er også Bluetooth, hvilket ikke er helt så smart, men vi er mere skuffet over de manglende integrerede 3G for rigtigt gå-hvor som helst adgang til Internettet.

Det er værd at bemærke, at Eee PC 1000's skærm er af god standard. Dens lodrette betragtningsvinkel er temmelig begrænset, som det er tilfældet med alle disse enheder. Den 1024x600 pixel opløsning er, igen, stk for Netbook naturligvis, men det er stadig en fornøjelse at bruge. Det behøver ikke bruge en skinnende finish, alle ikoner og tekst er store og læsbare og der er simpelthen ikke så meget behov for at skele eller bøje hovedet tættere på enheden for at se, hvad der foregår.

Der er meget lidt forskel mellem EeePC 1000 og resten af sin Atom-udstyret rivaler. 1000 er clocked op 1512 i PCMark 2005, hvilket er en meget respektabel score for en maskine af denne type. I vores tid med det, det følte meget lydhøre og aldrig gav os det indtryk, det var ikke op til en bestemt opgave.

3D-spil er ikke de 1000's forte. Det eneste hit 602 i 3DMark 2006, som er temmelig patetisk. Husk, at maskinen er helt klart ikke designet til at flytte polygoner rundt, så hvis du holder sig til ting som surfe på internettet, der viser, præsentationer, der afspilles film, vil du ikke blive skuffet.

Batteriets levetid var ret imponerende i EeePC 1000. Vi var ikke forventer, at den bliver så længe EeePC 901's på grund af sin større skærm, men det klaret sig overraskende godt. Det varede 3 timer 56 minutter, mens du ser en DivX film, som er god i forhold til de 901's 4.5 timer.

EeePC 1000 er en fantastisk maskine. Det precariously sider af grænsen mellem mini bærbar computer og ultraportable, men det er godt udstyret, veldesignet og stort for dem, der har brug for et brugbart computer på farten. Til samme pris som den tilsvarende udstyrede MSI Wind, det skiller sig ud ved hjælp af multi-touch pegefeltet og N trådløst. Som et resultat, anbefaler vi, at det stærkt.

Kommentarer

 1. Ubuntu
  21. Oct 2008 17:08
  1

  Den er pisse sej, det er bare synd at den sælges med XP home herhjemme :(

 2. mister
  21. Oct 2008 17:16
  2

  Jeg har godt nok fortrudt mit køb af 901 med linux efter jeg har set denne her - Tror jeg smutter ud og henter en.

 3. WildeMiko
  21. Oct 2008 19:59
  3

  Den er simpelthen for sej. Uden tvivl den fedeste eeepc nogensinde.

 4. Copy Rhys
  2. Dec 2008 09:46
  4

  http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050489,43712835p,00.htm

  her er den oprindelige artikel. I øvrigt:

  "To say Asus has screwed up in this area would be an understatement."

  Kan ikke korrekt oversættes til:

  "At sige Asus har skruet op på dette område ville være en underdrivelse. "

  "Screwed up" betyder noget i stil med at dumme sig.

Relaterede