Smartlog v3 » Nyheder » HTC Touch Diamond
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder

Nyheder fra Danmark

HTC Touch Diamond

14. Oct 2008 17:47, Clara

HTC Touch var det første reelle konkurrence for iPhone står over for, selv om det ikke nødvendigvis er fastsat til at være. HTC var sikkert forsøger at udnytte den popularitet i Apple's all-touch enhed, men Windows Mobile er et mere åbent om end meget clunkier UI end OS X, og i sidste ende enhederne var virkelig i en anden klasse. Sikker på, TouchFLO gav et finger-venligt huden til Touch, men i virkeligheden iPhone blev bygget fra jorden op som forbruger venlige, medie-orienterede enhed henviser til, at Touch var en Windows Mobile-business enhed, der skete til at miste tastaturet og få nogle smarte software. Ikke får os forkert, vi elskede Touch, men det bare ikke var iPhone materiale.

Nu kommer anden generation, døbt Touch Diamond, og det er indlysende, at HTC er klar til at tage på iPhone ordentligt denne gang. Borte er de opfindsomme TouchFLO, erstattes af en fuldstændig omskrevet og praktiske TouchFLO 3D. Web-surfing er håndteret smukt ved Opera Mobile 9.5 i stedet for Mobile IE; 7.2Mbit / s HSDPA og Wi-Fi gør den erfaring, at meget bedre. Brugere kan gennemse fotoalbum og lytte til deres musik direkte fra homescreen. Lille ting, såsom at hvile telefonen på sit ansigt til at udløse lydløs tilstand eller telefonen vågner op, når pennen er fjernet, bekræfter HTC CFO Cheng Hui-min beskrivelse som "det vigtigste produkt for HTC i år."

Inkluderet i den Diamond-formet pakken finder du:

  • Li-Ion-batteri
  • Stereohovedtelefoner
  • Ekstra pen
  • AC oplader med USB-port USB-datakabel
  • Bruger-cd'er


Design
Touch Diamond er et smukt udformet telefonen. HTC har naturligvis opmærksom på hver eneste lille detalje, og resultatet er forbløffende. Første gang vi unboxed den Touch vi blev forbavset over, hvor lille den var, men HTC har formået at gå endnu mindre med Diamond alt imens de emballeres i verdener af nye funktioner. Diamanten er en smule højere end det oprindelige Touch, men er tyndere og væsentligt smallere.

Du kan sammenligne HTC Touch Diamond med mange andre telefoner ved hjælp af Size Visualisering Tool.


Berøringsskærm
Den 2.8 "touchscreen monopol de fleste af de Diamond's faste ejendom. Det er indbygget i modsætning til kapacitive, hvilket betyder, at det vil arbejde sammen med en pen og selv når brugeren har handsker på. Det er lydhør og hurtig, hvilket giver mulighed for en smragtig glat TouchFLO 3D-interface. Skærmen's VGA-opløsning betyder alt er sprød som kan være. Det automatisk justerer baggrundsbelysningen baseret på lysforhold (brugeren kan tilsidesætte denne) og vi havde ingen problemer med at se skærmen, selv i direkte sollys. Det er ligefrem smuk.

Centreret øverst i skærmbilledet er ørestykket, og slukker til højre er den front står VGA kamera. Under skærmen er navigationstasterne. Der er fire knapper beliggende på hjørnerne af dette område, og i urets retning fra øverst til venstre kan du finde Home, Tilbage, Afslut og Send. I midten er det cirkulære retningsbestemt pad. Knapperne er en blanding af fysiske og kapacitive - de fleste kan presses, men den midterste knap er også kapacitive (der er anvendt til visse ting som kameraets autofokus) og kører fingeren omkring ydersiden af d-pad fungerer som en iPod-esque rullehjul for medier playback kontrol. Ud over den rulle, kan du klikke på venstre, højre, op og ned på dette område, ligesom en traditionel d-pad. Med undtagelse af midten af d-pad knapperne alle ligger flush og give det indtryk, at de kan være trykfølsom, men HTC har valgt klogt i at gøre dem fysiske knapper.

  • Navigeringsknapper
  • Bind rocker
  • Tænd / sluk-knappen


Hele forsiden er anbragt i en mørk, sølvfarvede reflekterende finish. Diamond's Gunmetal rammen er børstet, rustfrit stål, der ringer ydersiden af telefonen og bidrager til dets fantastiske vægt. Du finder kun to fysiske taster omkring telefonen, og på den venstre er rumfanget rocker og op toppen er tænd / sluk-knappen. De er både lang og flad, men er rejst, og tilbyde nok rejse for at sikre, at du har trykket på knappen.

Hver side har en prentet sætning, "HTC INNOVATION" til venstre og "4 GB intern lagring" til højre. Tænd / sluk-knappen på toppen sidder til venstre og i midten er Diamond's enkelt højttaler, der er højt nok og ikke fordrejer ved høje lydstyrker. Nederst blot har miniUSB port, der tjener som opladning / data / headset-stikket.

Kamera
Hele bagsiden af telefonen er batteridækslet. True til sit navn, coveret er facetter som en diamant. Nær toppen er 3.2 megapixel, autofokus kamera. Den vinkel, facet det sidder i er lyst, børstet rustfrit stål, mens resten af coveret er klaver sort plast. Simpelthen skub coveret op til at afsløre batteriet og SIM-slot. På det nederste venstre er pennen, som holdes fast på plads af en intern magnet. Hvis telefonen er i søvn og du fjerner pennen det vil vågne op, forudså, at du ønsker at bruge det.

Det er svært at finde fejl med Diamond's design. Størrelse og vægt gør for en perfekt i hånd føler. Konstruktionen er solid, og rustfrit stål giver et beroligende vægt på enheden. De mørke sølv-finish og børstet stål accenter give Diamond en undervurderet luften af elegance. Vi kunne tage eller lade facetter tilbage, men du må indrømme, at det giver Diamond nogle personlighed og mønstret er voksende på os. Om det eneste, vi kan finde fejl i forbindelse med det fingeraftryk, og det ser ud til, at man tænker på telefonen blade udskriver hele. Der er en pose, som påstås at rengøre telefonen, når sneget sig ind og ud, men som det ikke er en inkluderet tilbehør vi ikke var i stand til at afprøve det. Det er virkelig den eneste klage vi kunne komme op med det, som om Touch Diamond er et vidunderligt udformet stykke hardware.

Relaterede