Smartlog v3 » Nyheder » Hoodia - En naturlig slankekur
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder

Nyheder fra Danmark

Hoodia - En naturlig slankekur

16. Oct 2008 04:09, Clara

Prøv Hoodia Slim i 18 dage for kun 0 kr. - Klik her!

Tja, for en der ikke er nogen grund til at tvivle på oprigtigheden af den vidunderligt magert og passer Bushmen af Kalahari. Hvad de siger om evnen til Hoodia er klart faktuelle. Deres lange historie, der indebærer brug af Hoodia spænder over flere tusinde år, og mange generationer ikke kun taler mængder, men tjener som berømte bevis for de reelle fordele af Hoodia. Derefter, som lykken ville have det, Hoodia er i stand til at gå til kernen af fedme kriser. Fordi i forhold til den lille håndfuld af genetisk beslægtede sager, langt de fleste er på grund af overspisning og fødevarer afhængighed. Plus, til glæde for de skeptikere ren Hoodia har vist sig at være en naturlig afhjælpe stand til at kontrollere brændværdi indtagelse bedre end det farlige kunstige stoffer, der hører fortiden til. Læs denne evt også denne post om hoodia: Hoodia natur slankemiddel

Hoodia kost pille dræber appetit , vægttab. Hoodia er økologisk uden syntetiske eller kunstige appetit kontrol agenter, har ingen kendte bivirkninger, indeholder et mirakel molekyle (op til 100.000 gange kraftigere end glucose), at idioter hjernen til at tro, du er fuld, og selv stopper dig fra at tænke på mad.

Hoodia har været brugt i århundreder af San bushmen Sydafrika. Disse mennesker kan have, på tidspunkter, der forbruges Hoodia på regelmæssig basis. Den "San" er kendt for at have tygget på fabrikken i tider med fødevarer knaphed, for at afhjælpe sult og tørst. Hoodia gordonii blev fundet bushmen ved at være særlig værdifulde til brug under belastende jagt ekspeditioner i Kalahari-ørkenen. Den Kalahari-ørkenen er et princip hjem til San bushmen, og det er et fremragende sted for væksten i de saftige plante, Hoodia gordonii. Kraften i denne saftige plante, der er kendt for San da! Khoba (Hoodia) vil være en fortsat fokus på international opmærksomhed i kampen mod den globale epidemi af fedme. Verden har omsider lyttet til "San" mennesker.

Er Hoodia har elskovsmiddel Kapaciteter? Nogle folklore bemærkninger om virkningerne af Hoodia gordonii har været noget ignoreret af videnskabsfolk. San Bushmen i Sydafrika oplyste, at Hoodia gordonii kunne have elskovsmiddel og endog andre behagelige virkninger. I de seneste videnskabelige undersøgelser er det blevet påvist, at den menneskelige hjerne producerer og / eller metabolizes plante forbindelser. Det er fascinerende arbejde, som understøtter mange tro med hensyn til fysiske medicin. Det synes klart, at udviklingen af menneskeheden i forbindelse med anlægget Kongerige må have påvirket vores komplicerede organ kemi, over en periode på mange tusinde år.