Smartlog v3 » Nyheder » Blackberry Storm
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder

Nyheder fra Danmark

Blackberry Storm

8. Oct 2008 20:07, Clara

Storm har 3,25 "touch-screen, der har en 360 x 480. Ligesom iPhone, Storm har støtte til multi-touch interface, men RIM's enhed vil have haptic feedback for sin virtuelle tastatur, og det vil være i stand til at klippe og indsætte. Tastaturet vil have RIM's SureType layout i stående tilstand, og det vil blive en fuldt QWERTY-layout i landskabet orientering.

Håndsættet er stadig en BlackBerry, hvilket betyder, at det har støtte til flere e-mail-konti, herunder Microsoft Exchange, Lotus Domino, Novell GroupWise, og forskellige POP 3 udbydere. Dertil kommer, at Storm har sikkerhedsfunktioner, der kan gøre det mere virksomheds-venligt end Apple's håndsæt.

RIM's touch-skærmen vil være i stand til at bruge Verizon's EV-DO Rev A-net til 3G-forbindelse. Dette kan bruges med det indbyggede RSS-for at tjekke e-mail, surfe med fuld HTML browser, og at streame lyd og video. Brugerne vil også være i stand til at redigere Microsoft Word, Excel og PowerPoint-filer direkte på håndsættet.

Storm er også i stand til at sende billedbeskeder, vil have built-in instant budtjeneste, og vil blive indlæst med Facebook for BlackBerry app. Med en 3.2-megapixel kamera kan optage video, Storm outclasses de iPhone's linse.

RIM har i stigende grad går efter forbrugermarkedet med anordninger såsom BlackBerry Pearl Flip, og integrationen af mere "livsstil" apps. Storm fortsætter den tendens, og det funktioner robust MMS-kapaciteter, herunder evnen til at synkronisere sange fra iTunes.

Storm har GPS kapaciteter, der kan anvendes til rute kort og tekst-baseret sving-for-sving retninger. Det vil også have Bluetooth, og i modsætning til Apple's håndsæt, vil kunderne kunne bruge stereo Bluetooth headsets med Storm. Dertil kommer, at Storm vil have 1 GB af on-board hukommelse, samt et microSD slot i stand til at blive udvidet til 8 GB.

Storm foranstaltninger på 4.4 inches ved 2.4 inches med 0,5 inches, og vejer ca 5.5 oz. Verizon og RIM ikke annoncere priser eller tilgængelighed, men håndsættet forventes inden årets udgang. Lån penge til blackberry storm - Klik her

Relaterede