Smartlog v3 » Nyheder » Asus tilbagekalder Eee Box desktop PC'er
Opret egen blog | Næste blog »

Nyheder

Nyheder fra Danmark

Asus tilbagekalder Eee Box desktop PC'er

19. Oct 2008 05:49, Clara

Asus har indledt en frivillig tilbagekaldelse af stationære computere leveret til Japan, efter at den fandt de var blevet inficeret med en virus, før forsendelse.

Selskabet mener, at en USB-hukommelse bruges til at indsætte test-fil til pc'er var kilden til infektion. Denne fil er kun blevet anvendt på japanske sprogversioner af computere, så spredning af virus var begrænset til pc'er overskrift til det japanske marked.

Selskabet har sendt 500.000 af sin 7-tommer skærm Eee PC 4G mini-computere til Japan, siden de blev introduceret der i januar.

Det er første gang i Japan, at en virus er blevet konstateret i pc'er om overførsel, der gør det sandsynligt ASUSTek Computer's produkt forvaltning vil blive draget i tvivl.

Virksomheden har ekspederet omkring 20.000 enheder på verdensplan siden juli til steder som Hong Kong, Taiwan og Italien.

Umiddelbart efter produktets lancering i Japan, dog køberne begyndte at kontakte selskabet for at klage af tekst vises forvansket.

Et selskab af undersøgelsen, der var en virus på harddisken af varen før forsendelse.

Ifølge selskabet, at virussen er en orm-type virus i stand til at inficere andre pc'er og går videre, når du tilslutter harddiske eller USB hukommelse udstyr til pc'er. Sådan en virus kan efter sigende sinke computere eller downloade skadelige programmer fra Internet.

De virusinficerede en test-fil indsættes, når selskabet inspiceret software installeret for varer på vej til Japan på sin fabrik i Guangdong-provinsen, Kina, i august. Sigende, ingen virus blev opdaget, når en virus check blev kørt på test-fil, før dette.

Virksomheden viste situationen på sit websted på 3 oktober - dagen efter salget begyndte i Japan - og begyndte at udveksle varer og refundere køberne på elektronisk apparat, detailhandlere og andre butikker.

Relaterede